Lyckats lägga dålig energi någon annanstans

Japp jag har lyckats att lägga bort den dåliga energin och låter bara den bra va nära just nu!

Dock är lillgumman sjuk igen. Vi blir aldrig friska =(

Jag älskar att våren är på ingång!

Lite besviken är jag allt!

När jag gick till skolan imorse kände jag mig lite besviken. Jag tycker det är tråkigt när man inte håller saker man säger/lovar. Men det var inte mer med det. Men nu känner jag mig ännu mer besviken. Varför ska det vara så svårt att hålla något man sagt? Tydligen är det välidgt svårt. Men skit sak samma egentligen. Onödigt att lägga energi på att vara besviken!

Idag är det UNDERBART väder ute! Riktiga vårkänslor finns i luften! Härligt. Det har jag längtat efter. 

Zumban igår va härlig och idag har man sådär lagom ont i axlarna. Det gillas! Efter Zumban hängde jag med Lovisa hem och duschade då vi har så dåligt tryck här hemma pga diverse vattenläcker som spridit sig runt om i byn. Det var skönt att få duscha med lite tryck! Sedan innan jag åkte hem satt vi och bara pratade om allt möjligt. Tiden sprang iväg och helt plötsligt hade det gått en timme. 

När jag väl satte mig i bilen såg jag att älsklingen hade ringt. Han hade blivit orolig. Stackarn. Jag som skulle vara hemma tidigt kom inte hem förrän strax innan tio.
Nu mat sedan plugg!

Jag vet inte vad jag ska tro och känna...

Ja, jag vet inte vad som hänt men nåt är inte bra. Men jag vet inte vad som är fel så det är svårt att rätta till något om man inte vet hur man ska göra. Det känns jobbigt att bara stå brevid och titta på när ena delen efter andra faller och faller. Jag har försökt göra det jag kan för att det ska bli helt men ibland verkar inte det räcka. Det är ändå ge och ta som ska gälla. Precis som i det mesta när det handlar om livet.

Låg länge i natt och tänkte och funderade men kom inte på några bra svar överhuvudtaget. Jag får helt enkelt vänta och se vad som händer. Faller allt så långt att det inte går att rädda eller hittar bitarna tillbaka till rätt spår igen? Det får framtiden utvisa. 

Då är det jobbigt att vara jag då jag hatar när allt inte är som det ska. Jag hatar när jag inte får svar direkt.





Men jag får glädja mig åt det som är bra istället och rycka upp mig så jag inte hamnar i en sån där jobbig känsla som är så himla svår att komma ur. Den där jobbiga känslan jag lätt hamnar i så här års. Vill inte kalla det depression för så illa är det inte men brukar hamna i ett konstigt vakum då mycket känns hemskt och ensamt. Jag vet att den känslan försvinner när solen och värmen kommer. Men i år ska jag inte hamna i det hemska vakumet! I år är mitt år. Det lovade jag ju mig själv!

Jag ska hålla allt jag säger. Jag ska kämpa mig fram till det jag sätter upp utan att fuska och ta genvägar. Har jag satt upp att jag får en sak vid ett visst delmål då ska jag banne mig hålla mig till det. Hur surt och tråkigt det än är på vägen. Det är bara på det sättet jag kommer kunna ta kontroll över mitt liv. Jag vet ju hur det gick förra året när jag tog lite genvägar och tänkte "det är bara ett kilo kvar, det gör inget om jag köper det nu". Hur dumt är inte det att tänka så? Varför inte gå ner det fjuttiga kilot istället? Det kan man göra på en vecka med hyfsad strikt diet och lite träning.

Jag har faktiskt inte ens ringt till frisören än. Fast jag nåt mitt första delmål med belöning. Jag vill suga lite till på denna karamellen nu när annat inte är som det ska. Jag vill glädjas själv och jag vill känna att jag är bra och att jag kan göra allt jag vill bara jag ger mig f*n på det!

Sammanfattar min sinnestämning lite kort: Nedstämd över att inte veta vad som är fel men överlycklig att jag är jag och att jag kan bara jag vill!

Det firar vi med Zumba med Lovisa ikväll =)

-5,1 kg!

Nu har jag gått ner 5.1 kg! Härligt!
Kommer en veckorrapport senare men den är inte som alla andra då jag inte har tagit några mått då jag var hos mamma och hälsade på i helgen.

Längtar så till sommaren. Vore inte helt fel med lite sol och värme nu! 

Igår skulle jag köra dubbelpass hade jag tänkt. Men det blev till att ligga i soffan med sprängande huvudvärk. BLÄ! Inget kul. Klarade inte ens av att sitta vid datorn och då är det illa om det är mig. Men idag hoppas jag på ettt box pass i alla fall. Imorgon ska jag nog satsa på dubbelpass igen. 

Vart lite loj med träningen men har varit rätt mycket i skolan. Eller snarare det är rätt mycket i skolan. Idag ska mesta delen av dagen gå ut till skolarbete! 

Jag är ledsen att jag är dålig på att uppdatera här. Men tack vare kommentarer så påminns jag om att skriva här. I morse fick jag en kommentar av Malin och jag blev med ens påmind om att jag måste skriva här! Så det fick bli det första jag gjorde idag. Uppdaterade faktiskt min vanliga blogg också som har ännu mindre uppdateringar än denna. 

Målet med denna dagen:
-Plugga! Företagsekonomi, Administration och Engleska står på schemat. 
-Städa
-Börja sy köksgardinerna
-Träna

Fullt upp idag helt enkelt!

Rapport v. 6



Jag vet inte hur bra siffrorna stämmer denna gången då jag vart magsjuk i veckan. Men har behållt mat igår och idag i alla fall så hoppas det stämmer hyfsat i alla fall =)

Ne detta är ingen bra dag!

Jag vet inte vad det är med mig idag. Inget bra i alla fall. Eller har ju varit sjuk nu i flera dagar. Magsjuka. Både jag och båda flickorna har varit dåliga men nu är det bara jag kvar. Men kommer nog gå till skolan imorgon i alla fall då det bara e yrsel kvar nu.

Men det är nåt annat idag med. Jag känner mig så himla ledsen. Vågen visade -0,5 kg men inte ens det blev jag glad över. Skyller på att de e pga magsjukan men tror inte det är det då jag inte vart dålig i magen sedan i fredags kväll. PMS kan vara ett mer riktigt svar annars. Fick min mens i lördags. Det brukar ju påverka mig. Men idag är det värre än vanligt.

Känner mig så himla nere o ensam idag. Det var väldigt länge sen jag kände mig så. Nere, ensam och utanför ska nog tom vara. Men jag vet inte varför jag känner så. Jobbigt är det. Riktigt jobbigt.

Jag känner inte för att ta mig för någonting. Har massa skolarbete jag borde ta tag i dessutom men det orkar jag inte heller. Satte mig och kollade på tusenbröder serien förut men ingen koncentration till det heller...satte mig o spela wow en stund men kunde inte hålla koncentrationen där heller...



Lite senare:
Nu kom svåger förbi med min systemkamera som han lånat men Johan hade inte vart så smart och skickat med laddaren så batteriet hade tagit slut så får ladda den så han kan ta med sig den till jobbet imorgon :p

Hepp ska man ta tag i livet kanske?

Blä för skola!!!

Usch hade verkligen velat gå på Zumban idag. Men jag insåg när jag satte mig med företagsekonomin att det var ju bara att glömma. Jag behövde plugga. Trodde ändå jag hade hyfsat koll på det men ack vad jag bedrog mig. Så nu 6 timmar senare är jag klar. Dock fortfarande orolig hur räknedelen kommer att gå då jag blandar ihop ALLT!

Men det får gå som det går och hoppas på ytterligare ett MVG. Har ju haft det betyget genom hela kursen samt A-kursen så skulle va lite sorgligt om jag "bara" fick ett VG.

Men heja mig. Det är klart jag klarar det när jag tom offrat träningen! Zumba som jag verkligen älskade! Men får gå nästa vecka istället! Japp så får det bli! Nästa vecka har vi "bara" administrationsprov. Det kan inte va så svårt hoppas jag. Vi har ju inte ens någon kurslitteratur så det borde ju inte va så mycket att läsa på inför i alla fall!

Ne nu är det dags för sängen. Jag lär ju drömma om divisionskalkyler, beställningspunker, marginaler och pålägg!

Natti!

Hej hej träningsvärk!

Har inte haft besök av dig på ett tag men nu hälsar jag dig dock motvilligt välkommen tillbaka. Du ger mig verkligen blandade känslor må jag säga. Visst är det skönt att du hittat tillbaka och ger mig beröm för mitt arbete. Men det är lite jobbigt också för minsta lilla rörelse gör ont. Särskilt när du valt att inta hela kroppen denna gången.

Benen har du i och för sig bara bombaderat lite. Värre har du gjort med mina axlar, armar och nacke. Ajajaj säger jag bara. Hoppas du väljer att försvinna när man blir uppvärmd ikväll så man kan koncentrera sig på BodyPump releasen!

Slutade tidigt i skolan idag. Så hela eftermiddagen har bestått av plugg inför kommande företagsekonomi provet på torsdag. Men nu är det snart dags att hämta flickorna på dagis och hoppas på att de är på sitt bästa humör och låter mamma plugga!!!

Sh'bam och X-fit

Helt slut är jag. Såhär slut i kroppen har jag nog aldrig varit. Jag gav mig en rejäl omgång idag på träningen. Straffade mig för att jag ätit blockchoklad idag. Jag gav verkligen gärnet på X-fiten!

Började dock med ett pass Sh'bam. Idag var det mycket lättare att hänga med för nu kunde man rörelserna lite bättre. Detta gjorde passet mycket mycket roligare! Idag var det även skönare då inte hela salen var överbelamrad med folk. Sist var vi ju 25 pers idag kanske vi var hälften av de? Några fler kanske. 

Efter passen körde jag och Ica även ett X-fit pass. Jag har aldrig kört det innan men det var riktigt skoj men SKITJOBBIGT!!! Herregud säger jag bara. Vilket pass. Och detta skulle visst vara ett av de lättaste X-fit passen Ica vart på. De varierar pass hela tiden nämligen. Hårdare pass hade jag inte orkat med. 

Nu efteråt känns det helt okej. Orkar dock knappt röra armar och ben. Men ska ta och äta lite mat och sen gå och sova. Ska bli riktigt skönt!

Mat & Bowling kväll



Igår var till en början lugn och slapp dag. Men vid sju skulle vi ett gäng på 11 pers träffas i Skövde på Mangos. Där blev det god mat och massa tjöt. Kvällen började riktigt bra förrutom att jag var vrålhungrig och det var så mycket folk så de var rätt sega med maten. Jag åt en halv förrättsportion med mozarellasticks och aioli och till huvudrätt åt jag Fläskfilémedaljonger med vitlöksfrästa grönsker, kantarellsås och vitlöksfriterad potatis. Tredje gången jag äter det på rad där nu men det är såååå super gott! Jag kommer garanterat äta det nästa gång med!

Nackdelen med att jag var så hungrig var att jag slängde i mig maten. Vilket resulterade i att jag blev äckligt mätt. Men aja.. fick bita i det sura äpplet och vara äckligt mätt resten av kvällen.

När klockan började närma sig tio förflyttade vi oss till Olearys och bowlingen. Usch va dålig jag var men jag hamnade ändå i det vinnande laget trots att jag drog ner vår poäng endel. Men får helt enkelt skylla på att jag inte bowlat på nio år. Dock har jag avancerat. Första gången jag inte lyckas kasta klotet bakåt istället för frammåt! Yey heja mig!

Timmen vi hade bokat förflöt lite för fort och det var dags att sätta sig i bilen och bege sig hem till Tdala igen. Vi avslutade kvällen hemma hos Ica och Polly där det blev kortspel tillsammans med godis och chips. Jag kunde inte hålla mig borta från godsakerna trots att jag fortfarande var proppmätt. Men åt inte så mycket som jag hade gjort om det var innan min livsomställning. Ett plus i kanten! Jag var inte med på kortspelet då jag var skittrött och efter en timme eller en o en halv vandrade jag och älsklingen hem till oss.

Det tog inte lång tid förrän jag sov efter det att vi hade lagt oss. Vaknade vid sex och gick på toa o sen vaknade jag nästa gång när älsklingen gick upp. Det var helt tyst här hemma. Inga barn ingenting som lät. Det var skönt och det var länge sen man fick vakna upp med en sådan känsla =)

Tack för en underbar kväll allihop som var med!

Delmål 2 uppnått!


Hopp då hade man nått till delmål två. Härligt. - 4kg. Vikten står nu på 87,5 kg. Nästa delmåk ska vara uppnått på min och älsklingens 7 års dag. 85 kg ska det vara då.

Innan det ska jag dock fira -5 kg med ett besök hos frissan. Vet inte vad jag vill göra än men klippa och färga lite tror jag. Ska bli spännande i alla fall =)


Rapport v. 5


Inte lika stort minus som det var i fredags. Men ändå ett bra minus. 0.6 kg mer än mitt veckomål så då knapade vi ifrån yttreligare en vecka på mitt schema. Härligt. Tror det kan behövas när man gått ner endel och det inte går lika lätt längre.

Jag var lite orolig att jag skulle få mycket sämre siffror då vi hade en utekväll igår. Dock kommer väl kanske en sämre vecka veckan som kommer istället. Men för att gottgöra det så har jag varit på en gymintroduktion idag. Så nu kan jag äntligen vara i gymmet också och jag har fått ett schema att gå efter. Härligt!

Så nu ska vi bara planera in en gymdag så jag kan testa på dessa nya kunskaper.



Jihoo!

Äntligen har jag fått praktikplats. Fick reda på det igår! Härligt. Ett stressmoment mindre! Gårdagen var riktigt bra faktiskt. Började med att tjuvväga mig. Vågen visade -1,5 kg sedan i söndags så jag hoppas innerligt att jag inte går upp för mycket nu i helgen. Risken är dock rätt stor då vi ska ut och äta ikväll plus att jag inte tränat sedan i onsdags. Men var tvugen att sätta mig och plugga i torsdags när jag egentligen hade tänkt att träna och igår städade vi hela kvällen. Är ju lite träning det iofs. Idag har det bara varit slappis dag och nu sitter jag och pluggar egentligen. 

Har företagsekonomiprov på torsdag men jag vill hinna med Sh'bam, bodypump och zumba och då måste jag plugga så mycket jag hinner nu i helgen så jag har kvällarna lediga i veckan. Imorgon är det dessutom gymgenomgång. Spännande. Ska bli skönt att få den överstökad så jag kan börja nyttja gymmet till fullo sen!

Ikväll blir det då god mat på Mangos i Skövde och sedan blir det bolwling. Ska bli kul =)

Rapport v. 4

Ja förra veckan blev inget vidare. Mitt första plus. Som tur var det inte så jättestort. Men det var inte ett jättestort plus i alla fall och det får jag vara nöjd med. Nya tag denna veckan. Dock har inte maten gått så bra. I alla fall inte igår då jag åt för lite. Men hade hela eftermiddagen fullbokad. Från jag slutade skolan 11.30 till jag kom hem för kvällen 20.30.

Efter skolan köpte jag en korv och en sallad på Pressbyrån och sedan satte jag mig på Mariestadbussen. Åkte och hämtade bilen och sen hämade jag flickorna. Vi åkte raka vägen till Ågårdsskogens BVC i Lidköping där vi plockade upp Alfred och Cattis och sedan åkte vi hem till dem. Barnen lekte och hade skoj och efter ca en timme eller nåt sånt så kom Adrian hem också som hade varit med sin gammelfarmor o gammelfarfar. När han kom hem blev det fika. Cattis hade gjort supergoda kladdkakemuffins med choklad i. Supergoda verkligen. 

Jag åt en och en halv och hade jag ätit mer hade jag börjat må illa kände jag. Det är skönt att ha kommit in i det stadiet nu i alla fall att om jag äter för mycket godis så får jag gå och dras med ett jobbigt illamående och det slipper man ju gärna =)

Sen var det mer lek och stoj innan jag och flickorna satte oss i bilen och åkte mot Tdala igen. Vi plockade upp pappa som kommit halvvägs hem från stora vägen och sen hem och jag var tvungen att få i mig lite mat. Det blev två ägg och en banan. Sen var det bara att stressa sig iväg igen för jag och Ica skulle till Bodypumpen. Skulle vart release idag men den va inställd då ena ledaren var dålig. Något med ryggkotorna misstänkte läkaren. Otäckt. 

Under bodypumpen kändes det verkligen av att jag inte var som jag brukade. Måste ha varit att jag fått i mig så lite mat under dagen. Körde på lågfart i alla fall men det är bättre än inget!

Sen var det äntligen dags att åka hem!

Förresten. Testade Sh'bam igår. Superkul.. får berätta mer om de sen för måste klä på mig och snart ska jag ringa ett samtal och hoppas på att positivt svar. Men känslan säger att det inte blir de =/

RSS 2.0