Målvikt 1 --> DONE

 

Nu går det åt rätt håll igen!

 
Vad orolig jag har varit av att få ett rött kryss idag igen. Det kändes väldigt långt bort förra veckan måste jag erkänna och jag ångrade lite mitt ätande och drickande på båten. Men nu så! Jag är back on track! -3,3 kg på en vecka känns underbart!
 
Har dessutom ätit LCHF en vecka nu och det känns mer än rätt! Jag älskar det än så länge! Ska bli spännande att se hur det utvecklar sig. Men just nu tycker jag att maten är god. Jag saknar inget jag inte äter. Sötsugen är borta. Det jag blev sugen på i helgen var nåt att dricka annat än vatten, mjölk, kaffe o te. Men kom inte på nåt men visste att jag inte var sugen på några söta drycker. 
 
På tal om mat så är det dags att äta nu. Har vart på möte i Lisch ang en utbildning jag sökt till och det ser mycket ljust ut så nu håller jag alla tummar o tår att jag ska bli antagen =)
 

Finlandsresan va inget bra för vikten!

 
Usch den där Finlandsresan var inget bra för vikten. Har nämligen vart på kryssning till Helsingfors. Men det var itne bra för vikten. När jag ställde mig på vågen i måndags så trodde jag inte mina ögon! 104,3 kg. Shit. Nästan på start igen. Dock har vikten snabbt gått neråt igen när jag plockat bort kolhydraterna. Nu kör vi LCHF i två månader! 
 
Vikten stod på 103,8 igår. Nu vägde jag mig precis och då stod den på 102,3. Imorse stod den på 102,8. Det är bara att hoppas att den fortsätter såhär nu. Inte i den farten men efter mina mål. Är tveksam om jag klarar 101,3 till tisdag men jag ska göra mitt bästa! Men blir svårt då vi ska bort i helgen igen =/

RSS 2.0