När sanningen sakta kryper fram

Igår var vi på sommarland vilket resulterade avvikande från LCHF då vi inte hittade någon bra mat att äta. Idag är man lite öm i magen, trött, nedstämd. Beror detta på att vi åt mycket kolhydrater igår?
 
Annars så har jag insett att jag är så enormt besviken på en vän. Jag börjar tro att hela vår vänskap egentligen är en lögn. För löften hon gett mig har hon brytit. För att göra en lång historia kort så var vi bra vänner förr. Men när det tog slut med hennes pojkvän som var min bästa kompis bröt hon kontakten med mig helt utan att jag hade en aning om varför. Jag trodde jag hade gjort nåt.
 
Vi träffades 1½ år senare och pratade igenom allt och vår vänskap var mycket bättre än förr (trodde jag). Men denna gången messade hon med min man och blev sur på honom och tydligen mig också. Jag vet inte vad jag gjort för fel men tydligen har jag gjort nåt. För jag försökte reda ut allt som jag tyckte var ett missförstånd från hennes sida. Men hon ville tydligen inte. Hon sa att hon fattade att det inte var jag som låg bakom messen. Iofs förstår jag inte heller varför hon blev så sur över messen heller för jag har läst dem i efterhand och jag tycker inte att det är nåt att bli sur över. Men framförallt fattar jag inte att hon riskerar en vänskap för en massa mess med en annan person.
 
Sanningen kryper sakta fram känns det som. Jag dög bara när hon behövde mig. Gör jag inte som hon vill eller är på hennes sida då är man ingenting värt. Det är i alla fall så som det känns. Var allt vi hade bara en enda stor lögn? Var allt bara fejk? Var inget av det hon sa sanning?  En sak är i alla fall säker. Jag kommer aldrig mer kunna lita på henne. 
 
Jag vet att jag menade allt jag sa och gjorde. Men var det verkligen så från andra hållet?

Denna bloggen kommer aldrig mer vara sig lik!

Ja, som rubriken lyder. Denna bloggen kommer inte vara som den har varit. Nu ska jag vara öppen när jag är ledsen, när jag är glad och när jag bara vill prata ut. jag kommer att släppa på ramarna och verkligen börja skriva mina tankar och känslor. Det kommer bli mycket upp och nedgångar. Jag har ju min "vanliga" blogg med som jag skriver i men i den känns det ändå som om jag måste hålla mig inom ramarna. Den handlar ju mer om mitt vardagliga liv. Denna handlar om min viktnedgång. Än så länge är det inte många som läser denna och det tycker jag är skönt. 
 
Nu har jag ätit LCHF i en månad. Överlag tycker jag att de går TOPPEN! Igår hade jag en dipp och var yr och illamående så då åt jag lite godis, som blev lite till och sen blev det lite kakor. Men jag får ha sådana dagar. jag är så stolt över mig själv att jag slutade när jag slutade. Det kunde ha blivit mycket värre för varken kakorna eller godiset var slut hemma. Förr hade allt med sötsaker i sig tagit slut. Så jag är verkligen på rätt väg.
 
Jag har nu gått ner 6,5kg och jag är så jävla stolt över mig själv. Jag är närmare -10kg än 0kg nu. Det känns helt suveränt. Jag är fortfarande lika taggad om inte mer att fortsätta neråt nu som jag var i början. Jag har inte tröttnat än. Jag tror inte jag kommer tröttna.
 
För första gången har jag min älskling vid min sida. Det är första gången jag känner hans fulla stöd. Det är en helt underbar känsla för jag behöver det stödet. Jag klarar inte detta helt själv, Inte än i alla fall! 
 
Tack älskling <3

Vikten går ner och den går upp

Vikten pendlar mycket upp och ner. Jag märker att den går upp direkt när jag äter lite mer kolhydrater än vanligt. Jag har svårt att få in tillräckligt med fett i kosten och då blir det automatiskt gärna för mycket proteiner istället. Jag blir galen.
 
Men det positiva är i alla fall att jag ligger under min målvikt. Dock precis. Men jag är inte över i alla fall och det är ju det viktigaste. Så bra som jag mår nu när jag äter LCHF var länge sen jag gjorde. Vikten går mest neråt och har gått ner ca 6 kg. Igår hade jag gått ner mer än 6 kg idag nästan 6 kg. Så därav ca 6 kg.
 
Jag ska börja träna lite balans och yogaövningar på wiit för att få lite bättre stabilitet i kroppen. Träningen annars går kanon. Det är kul och jag märker av resultat. Igår dock blev jag sjukt yr och illamående. Det var lite oroväckande men blev bättre när jag fick lite mat i kroppen. Så det var säkert att jag ätit för dåligt under dagen plus att jag åt lite LCHF kladdkaka. 
 
Nu ska jag sätta på lite kaffe och testa att ha kokosolja i. Spännande =)

RSS 2.0