Pulsklocka och lite problem!

Har tittat runt på pulsklockor ett tag. Men de är ju så himla dyra. Dock har jag slått till NU! Har köpt en Garmin Forerunner 110 (Dam). Eller snarare jag beställde en och älsklingen hämtade ut den i Göteborg så jag får vänta till imorgon med att inspektera mitt nya fynd. Den kosta nu 990kr och orginalpris är 1490 så där sparade jag några hundra och det känns kanonbra!

Ska bli spännande att använda denna och se hur den fungerar. Sen har jag även tecknat upp mig på två olika årskort. Ena på Friskis och Svettis och andra på Energi. Ska bli skönt med en bra blandning på pass och även ha tillgång till ett gym. Funderar även på att åka in tidigare till skolan på onsdagar och köra ett spinningpass och sen sätta sig och plugga lite i skolan innan skolan börjar. Vi får se hur det blir med det men det är bara ett 30 minuter långt spinningpass så det borde jag ju klara =)Har ångest inför vilka kurser jag ska läsa nu i vår också. Har ju valt till Desktop och Organisation och Ledarskap. Har vart mest sugen på organisation och ledarskap hela tiden. Men nu har schemat blivit så här: Onsdagar slutar jag egentligen 14.00 men väljer jag att Desktop så slitar jag 16.00. Torsdagar slutar jag egentligen 12.00 väljer jag desktop slutar jag 14.15. Väljer jag organisation och ledarskap slutar jag 16.45!!! Efter praktiken sen så kommer jag sluta 10.00 om jag inte väljer till några ämnen.

Hade organisation och ledarskap legat som desktopen gör så hade jag valt det. Men nu är det inte så lockande. Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Vad tycker ni?

Desktop är Layout i indesign typ. (Jag läste media på gymnasiet så har mycket redan i bagaget så är rädd att det blir en alldeles för grundläggande kurs)

Organisation och ledarskap hörs på namnet vad det är. Dock har vi redan läst mycket om det i både Personaladministrationen och i Företagsekonomin så mycket kommer bli repetition...

Era synpunkter är hjärtligt välkomna!

Kommentarer
Postat av: Malin I Form

Jag är också sugen på en pulsklocka men tycker precis som du att de är något för dyra, särskilt om man som jag är student :/

2012-01-11 @ 21:32:12
URL: http://www.maliniform.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0